Schadehulp helpt u met de afwikkeling van uw autoschade.

Autoschade

Wij verzorgen de administratieve afwikkeling van uw autoschade. Heeft u een ongeval gehad waarbij de auto moet worden weggesleept, klik dan hier voor de Verzekeraard Hulp Dienst.

Melden Informatie Verhaalschade


Schadehulp helpt u met de afwikkeling van uw inbraakschade.

Inbraakschade

Goed hang en sluitwerk kan een inbraak mogelijk voorkomen, maar biedt zeker geen garantie. Is er bij u ingebroken en/of braakschade ontstaan aan de buitenkant van uw woning, informeer dan Schadehulp.

Melden Informatie Contra-expertise


Schadehulp helpt u met de afwikkeling van uw brandschade.

Brandschade

Na een grote brandschade komen er veel vragen op u af. Waar verblijf ik de komende tijd. Hoe gaat het met mijn dierbare spullen. Naast de begeleiding en de afwikkeling van de schade help Schadehulp u ook met de antwoord op deze vragen.

Melden Informatie Contra-expertise


Schadehulp helpt u met de afwikkeling van uw reisschade.

Reisschade

Ook tijdens de vakantie zit een ongeluk in een klein hoekje. Zijn er wat spulletjes verloren, dan kunt u na de vakantie de schade melden, maar heeft u direct hulp nodig, klik dan hier voor de Verzekeraard Hulp Dienst.

Melden Informatie


Schadehulp helpt u met de afwikkeling van uw stormschade.

Stormschade

Storm is een zeer harde wind en wordt in de polis gedefinieerd als wind met een kracht van 7 op de schaal van Beaufort, oftewel circa 50 kilometer per uur, 14 meter per seconde.

Melden Informatie Contra-expertise


Schadehulp helpt u met de afwikkeling van uw waterschade.

Waterschade

Bij een waterschade is het van belang dat u de oorzaak van de schade achterhaald. Afhankelijk van de oorzaak kan de polisdekking worden beoordeeld.

Melden Informatie Contra-expertise


Schadehulp helpt u met de afwikkeling van uw letselschade.

Letselschade

Heeft u letsel opgelopen bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of bijvoorbeeld door een medische fout, informeer dan naar de mogelijkheden.

Melden Informatie


Schadehulp helpt u met de afwikkeling van uw schade.

Overige schade

Het is altijd vervelend als u een schade is overkomen. Schadehulp helpt waar mogelijk bij de afwikkeling zodat u de gebeurtenis zo snel mogelijk weer kunt vergeten.

Melden Informatie