Over Schadehulp BV

Schadehulp helpt iedereen die een schade heeft geleden. Ongeacht bij welke verzekeraar of via welke assurantietussenpersoon u verzekerd bent.

Heeft u een nieuwe schademelding? Komt u er niet helemaal uit met uw verzekeraar? Of wilt u de door u geleden schade verhalen op de tegenpartij? Schadehulp helpt waar mogelijk!

Verzekeraar
Het maakt niet uit bij welke verzekeringsmaatschappij u verzekerd bent. Schadehulp helpt u bij de afwikkeling van uw schade. Wij hebben van alle grote verzekeraars inzage de polisvoorwaarden en kunnen u daarom snel en vakkundig bijstaan.

Assurantietussenpersoon
Is uw assurantietussenpersoon aangesloten bij Schadehulp, dan verzorgen wij de afwikkeling van uw schade op basis van de met uw tussenpersoon afgestemde service. Is uw tussenpersoon niet bij Schadehulp aangesloten, dan verzorgen wij de afwikkeling van uw schade op basis van onze algemene voorwaarden.

Kosten
Aan onze bemiddeling kunnen kosten verbonden zijn. Deze kosten zijn afhankelijk van de gebeurtenis en uw wensen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten. Op basis van deze informatie kunt u vrijblijvend beslissen of u van de dienstverlening van Schadehulp gebruik wenst te maken.

Is uw assurantietussenpersoon aangesloten bij Schadehulp, dan worden bij u geen bemiddelingskosten in rekening gebracht. Uw tussenpersoon betaalt dan onze rekening. Om een indicatie te geven van onze bemiddelingskosten hebben wij een overzicht gemaakt.