U heeft letselschade?

Heeft u letsel opgelopen bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of bijvoorbeeld door een medische fout, informeer dan naar de mogelijkheden.

Gebeurtenis
Er is sprake van letselschade wanneer u door toedoen van een ander lichamelijk of geestelijk letsel hebt opgelopen. Meestal denkt u hierbij alleen aan verkeersongevallen. Letselschade kan echter allerlei oorzaken hebben en ook het gevolg zijn van bijvoorbeeld een arbeidsongeval, ongezonde werkomstandigheden, een gebrekkig product of bijvoorbeeld een hondenbeet.

Wanneer u hiervan het slachtoffer bent geworden zult u merken dat letselschade grote gevolgen kan hebben. U kunt niet meer aan het werk, tijdelijk of misschien wel nooit meer. Uw promotiekansen zijn verminderd of zelfs niet meer aanwezig. Als u zelfstandig ondernemer bent, kan er sprake zijn van omzetverlies. Het is onmogelijk geworden voor uw huishouden te zorgen. Misschien kunt u uw hobby's niet meer uitoefenen of niet meer sporten. Al met al kunnen de gevolgen van letselschade voor uw werk en gezinsleven zeer ingrijpend zijn, in zowel sociaal als financieel opzicht.

Feit is dat een letselschadebehandeling specialistenwerk is. Het is daarom verstandig een letselschadebureau te zoeken dat juist gespecialiseerd is in hetgeen u is overkomen. Schadehulp helpt u daarbij.

Verjaringstermijn
In de basis geldt voor een letselschade een verjaringstermijn van 5 jaar. Naast deze relatieve verjaringstermijn van vijf jaar kent men ook de absolute verjaringstermijn van twintig jaar. Wanneer iemand na de gebeurtenis binnen 20 jaar, zowel met zijn schade als met de aansprakelijke persoon pas bekend is geworden, dan zal met spoed de verjaringstermijn moeten worden gestuit en zal vanaf deze stuitingsdatum een termijn van vijf jaar beginnen.

Schadeformulier
Vul zo volledig mogelijk het letselschadeformulier in en geef en zo duidelijk mogelijke toedracht van de schade. Afhankelijk van de gebeurtenis en wettelijke bepalingen kan Schadehulp beoordelen of u iemand aansprakelijk kunt stellen voor de gebeurtenis en welk letselschadebureau uw belangen het beste kan behartigen.

Schadehulp
Schadehulp werkt samen met letselschadebureaus die gespecialiseerd zijn op allerlei disciplines. Gedurende de afwikkeling van de schade blijven wij u bijstaan en begeleiden zodat de schade soepel en snel kan worden afgewikkeld.

Letselschade melden

Naam en adres Naam en voorletters:
Adres en huisnummer:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:

Uw tussenpersoon Wordt deze schade gemeld via uw assurantietussenpersoon?
Nee
Ja

Omschrijving gebeurtenis

Bijlagen toevoegen Voeg eventueel een schadeformulier, foto's of andere bijlagen toe...


U kunt alleen JPG, PDF, GIF of PNG bestanden uploaden en deze mogen maximaal 1MB groot zijn!

Bevestiging Met het invullen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat:
- Schadehulp optreedt als uw schadebehandelaar
- U de vragen naar waarheid heeft beantwoord
- De algemene en betalingsvoorwaarden van Schadehulp van toepassing zijn

Anti-spamcontrole CAPTCHA code

Herhaal code:


Verstuur het formulier

De afwikkeling van uw schade is stap voor stap en volledig transparant te volgen.

Klik hier voor de werkwijze van Mijn Schadehulp

Stap 1
Neem contact op met Schadehulp Letselschade zodra u van mening bent dat u onze hulp nodig heeft bij de afwikkeling van uw schade.

Stap 2
Schadehulp maakt zo snel mogelijk na de gebeurtenis met u een geheel vrijblijvende afspraak voor een gratis intakegesprek. Wij vertellen u dan de mogelijkheden van onze diensten en bespreken met u wat wij voor u kunnen betekenen.

Schadehulp helpt u met de afwikkeling van uw letselschade.

Ga naar...

Schadeformulier letselschade
Europeesch schadeformulier
Getuigenverklaring
Politieaangifte