Uw mening is belangrijk voor ons

Graag vragen wij 30 seconden van uw tijd. Wij willen u verzoeken om dit elektronisch enquêteformulier in te vullen, zodat wij onze dienstverlening nog beter op uw wensen kunnen afstemmen. Onder de inzenders verloten wij ieder kwartaal een tablet waarmee u nog makkelijker een schade kunt melden en de afwikkeling kunt volgen.

Geef uw mening

Ervaringen onze klanten

Waterschade, Amsterdam Afwikkeling in 4 weken
Tijdens een vervelende periode in ons leven overkwam ons ook nog een waterschade. Het water liep via de trap vanaf de zolder naar beneden. De slang van de wasmachine was geknapt. Al onze kostbare spullen waaronder een dierbaar schilderij waren nat geworden. Op zaterdagavond hebben wij Schadehulp gebeld en zijn toen fantastisch geholpen. Direct is het met Schadehulp samenwerkende reconditioneringsbedrijf ingeschakeld die ons dezelfde avond nog heeft geholpen de woning droog te krijgen en het schilderij heeft meegenomen om in een droogkamer voorzichtig te laten drogen. Drie weken na de gebeurtenis was de hele schade afgewikkeld en uitbetaald. Schadehulp krijgt van ons een 10.
Autoschade, Hilversum Afwikkeling in 4 weken
Super afgewikkeld en fijn dat jullie ook de stilstandschade voor ons taxibedrijf hebben kunnen verhalen. Top!
Brandschade, Hummelo Afwikkeling in 2 weken
Nadat de brandweer was geweest om het vuur in de schoorsteen te blussen heeft Schadehulp de schade opgepakt. Direct werd er een expert ingeschakeld en heeft Schadehulp samen met een haardenspecialist uit de buurt is de schoorsteen opnieuw geïnspecteerd. Die moest van binnen helemaal vervangen worden. Er zaten allemaal scheuren in de schoorsteen. In mijn woning was gelukkig niet zo veel schade, waarvoor alleen de schilder moest worden ingeschakeld. Al met al viel de schade mee en is de schade snel afgewikkeld.
Autoschade, Utrecht Afwikkeling in 3 weken
Voor het eerst in mijn leven had ik te maken met een autoschade. Wat komt er dan veel bij de afwikkeling kijken zeg. Gelukkig was ik allrisk verzekerd, maar dan nog. Schadehulp heeft mij doorverwezen naar een schadehersteller, zodat ik geen eigen risico had. Alle papieren kon ik naar Schadehulp toezenden. Via de website heb ik de afwikkeling van mijn dossier kunnen volgen. Echt mooi! Ik ben zeer tevreden of de manier waarop dit allemaal is verlopen.
Geef uw mening

De afwikkeling van uw schade is stap voor stap en volledig transparant te volgen.

Klik hier voor de werkwijze van Mijn Schadehulp

Ga naar...

Schadehulp Expertisediensten BV
Schadehulp Regres BV
Informatieve video's